Skip til indhold

3400+ Tilfredse Kvinder

GRATIS FRAGT & 30 DAGES BETÆNKNINGSTID

Returnerer

Er du ikke tilfreds med din ordre? Det er vi ked af at høre! Vi vil gerne høre, hvad vi kan gøre for at gøre dig tilfred.

Du har ret til at returnere din ordre inden for 14 dage efter modtagelsen. Vi tilbyder 30 dages tilfredshedsgaranti, så hos os har du lidt mere tid.  Vi sørger for, at købsbeløbet bliver krediteret din konto inden for 14 arbejdsdage efter modtagelsen af returneringen. Returomkostningerne er for kunden.

3 enkle trin for at returnere produktet:

Trin 1 : Udfyld returformularen

Send en e-mail til info@comfitunderwear-dk.com for at anmode om en returformular. Angiv venligst årsagen til returneringen i din e-mail.

Trin 2: Afsendelse af din ordre

Send varerne sammen med den udfyldte returformular til den adresse, der er anført på returformularen. Sørg for, at pakken har en Track and Trace-kode. Som afsender er du ansvarlig, og vi ønsker at undgå misforståelser.

Bemærk venligst, at den returadresse, vi oplyser, er leverandørens returadresse. Leverandøren er placeret i udlandet, så returomkostningerne kan være højere. Af denne grund vil vi tilbyde dig en anden løsning, der vil være til din fordel på forhånd.

Trin 3: Modtag købsbeløbet på din bankkonto

Hvis vi har modtaget pakken i god stand, sørger vi for, at købsbeløbet er på din bankkonto inden for 7 arbejdsdage!

For at være berettiget til refusion eller ombytning skal det returnerede produkt returneres i original stand og med påsatte etiketter og mærker. Produktet må ikke indeholde tegn på brug. Vi forbeholder os ret til at afvise returnerede varer, hvis der er mistanke om, at varerne er blevet brugt eller beskadiget uden vores egen skyld.

GRATIS FRAGT

på alle ordrer

IKKE TILFREDS? PENGE TILBAGE!

30 dages betænkningstid

100% SIKKER BETALING

SSL-krypteret