Skip til indhold

3400+ Tilfredse Kvinder

GRATIS FRAGT & 30 DAGES BETÆNKNINGSTID

Om os

Historien om Comfit Underwear

Historien om Comfit Underwear begynder med flere historier om kvinder, der fortalte, at de i årevis havde lidt under uegnede bh'er, hvor de oplevede smerter ved at skære i stropper og bøjler, bh'er, der var løse og ikke støttede brysterne ordentligt. Vi lancerede en undersøgelse i et stort netværk af kvinder, og langt de fleste af dem sagde, at de også oplevede disse problemer.

Baseret på disse oplysninger besluttede vi at udvikle en bh, der eliminerer disse klager. Og endelig kom resultatet: vores "Comfit Original Bra", en behagelig push-up-bh uden bøjle, men med den ønskede støtte til bryster, ryg og skuldre, brede stropper, så problemet med tynde stropper også er elimineret, og bh'en føles ekstremt behagelig på skuldrene. Desuden har vi gjort os umage med at få denne bh til at se så sød ud som muligt.

Vi lancerede bh'en og fik straks en masse positiv feedback, og i dag har vi yderligere udvidet vores sortiment til at omfatte mange flere forskellige komfortable bh'er.

Yderligere oplysninger om virksomheden
Comfit Underwear hører under moderselskabet Youxi Perfect International Trading Co Ltd, vi har over 10 års erfaring med at fremstille og sælge innovative og problemløsende produkter online.
Youxi Perfect International Trading Co Ltd hyrer Ecom Fortuna Limited til at modtage og/eller opkræve betalinger, der stammer fra min forretningsdrift. Dette skyldes internationale restriktioner vedrørende opkrævning af indtægter og/eller samarbejde med forskellige betalingsudbydere.

GRATIS FRAGT

på alle ordrer

IKKE TILFREDS? PENGE TILBAGE!

30 dages betænkningstid

100% SIKKER BETALING

SSL-krypteret