Skip til indhold

3400+ Tilfredse Kvinder

GRATIS FRAGT & 30 DAGES BETÆNKNINGSTID

Bestilling & levering

Vores team har travlt 7 dage om ugen for at sikre, at din orde kommer problemfrit igennem. Vi er i daglig kontakt med leverandøren, som sender produkterne til dig.

Altid GRATIS forsendelse

Vi står for åbenhed og ærlighed, og vi bryder os ikke om at lægge ekstra omkostninger på kundens regning. Derfor leveres alle produkter 100 % GRATIS til dit hjem. Der kræves ingen minimumsbestilling.

Leveringstid

Service og kvalitet er af største betydning for os. De produkter, der tilbydes på vores hjemmeside, har et fremragende forhold mellem pris og kvalitet.

Fordi produkterne sendes direkte fra sælgeren "Youxi Perfect International Trading Co Ltd" i Kina til kunden, er prisen lavere, men leveringstiden er lidt længere. Efter bestilling er den gennemsnitlige leveringstid 7-15 arbejdsdage. Fordi produkterne sendes direkte til kunden, minimeres antallet af pakkebevægelser, hvilket også tænker på miljøet.

De angivne leveringstider er gennemsnitlige leveringstider. Der kan ikke gives garantier på dem.

Sporing af ordrer

Hvis du har afgivet en ordre, kan du nemt spore din pakke efter behandlingstiden. Behandlingstiden er 1-3 arbejdsdage.

Klik her for at spore din ordre.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål om din bestilling? Eller har du et spørgsmål om et af produkterne? Der er stor sandsynlighed for, at vi har fået dit spørgsmål før. Det er nemmere og hurtigere at tjekke FAQ-siden først for at se, om dit spørgsmål er anført her.

Er dit spørgsmål ikke beskrevet her? Tøv ikke med at kontakte os via kontaktsiden. Vores team er til rådighed 7 dage om ugen for at besvare alle dine spørgsmål.

GRATIS FRAGT

på alle ordrer

IKKE TILFREDS? PENGE TILBAGE!

30 dages betænkningstid

100% SIKKER BETALING

SSL-krypteret